sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ponien omenasirkus ja muita ponipallosta putkahtaneita

Pallopaketin poneista pidin nämä kahdeksan itselläni. Olen pitkään halunnut Starshinea ja nyt sain sen, vaikkakin huonokuntoisena. Mutta ei haittaa naista hilpeää, päälle valkoinen maali ja uudet symbolit!

Syksyn kunniaksi uudelle laitumelle kotiutuneet ponit järjestivät omenasirkusnäytöksen. Toisten tömistellessä kavioitaan Peachy, Seashell ja Baby Sweet Celebration kiipesivät yläilmoihin.

Voi kauhistus! Paikalle eksynyt koiranpentu säikäytti ponilauman. Up up and away hirnaisi pelästyksestä, jonka seurauksena Tassels loikkasi sivuun ja Peachy syöksyi alas. Onneksi omenatorni vaimensi putousta.

Paaaaaahat ruostejäljet, eikun kattilan kautta Ponikorjaamolle.

Klip klop poni on pop!

Kylki kiiltää ja symboli hohtaa taas!

Ponipallo yhdisti perheitä kun Lickety Split, Bow Tie ja Daddy Sweet Celebration löysivät varsansa. Emo Bow Tielle on varattu aika kampaajalta, sillä koko etuharja puuttuu. Sen väritys on muuten paljon haaleampi kuin shyposessa olevalla Italy-siskollaan. Senpä takia se soveltuukin paremmin Baby BT:n emäksi. Baby Lickety Splitiltä puuttui neljä ensimmäistä harjasplugia. Koska sopivan sävyistä valkoista ei löytynyt, laitoin sille alkuperäistä vaaleanpunaista, joka mitä luultavimmin ajan myötä haalistuu muun valkoisen harjaksen kanssa saman väriseksi.

2 kommenttia:

  1. Super söpö koira :D+Baby sweet celebration :O!!

    VastaaPoista
  2. Se on meidän minimusti 4kk.

    Kaveri löysi kirpparilta sister Baby Sweet Celebrationin! Laitan kuvan siitä myöhemmin.

    VastaaPoista