keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Hyllyntyhjennysviikot jatkuvat! Upeat ponit etsivät uusia koteja.

Shady 10 e, Sportstime 10 e


Shady: ehjä, keho tahraton, ei näkyvää häntäruostetta, pari pientä puremajälkeä korvassa ja kahdessa kaviossa, sieraimissa sinistä väriä. Kaikki maalaukset kunnossa, harja luultavasti täyspitkä, häntää leikelty ja latvasta kuivahko. En ole avannut ponia.

Sportstime: myös ehjä, tahraton, ei näkyvää häntäruostetta, pieni puremajälki toisessa korvassa, hännässä kuivutta, harja täyspitkä ja moitteeton, maalaukset kunnossa, kyljessä, sieraimissa ja toisen silmän alla vähän sinistä väriä. En ole avannut ponia.

Baby Cuddles 5 e ja Baby Toe Dancer 5 e (myyty)



Baby Cuddles on saanut turpaansa, näkyvillä puremajälkiä, kuten myös toisessa etukaviossa. Harja on silkkinen ja leikkaamaton, mutta 6 ensimmäistä plugia puuttuu, häntäparka on kuiva. Symbolit ja silmät kunnossa, toinen poskipuna on naarmuttunut, kasvoissa violetti kuulakynän jälki. Ei muita tahroja, ei ruostetta. En ole avannut ponia. Sisällä oleva juottoputki toimii.

Baby Tap Dancer: jalan ruseteissa ja toisessa poskipunassa pientä kulumaa, harjaa luultavasti leikelty muuten silkkinen, häntä on kuivahko. Jalat liikkuvat joka suuntaan notkeasti. En ole avannut ponia.


Happy Glow 6 e (myyty) ja Kisscurl  (ei enää myynnissä)


Happy Glow:n toista etukaviota on puraistu reunasta. Maalaukset virheettömät, ei ruostetta, ei tahroja. Ainoa vika on kuivahtaneet ja hieman leikellyt harjakset. Tähdet loistavat ihanasti pimeässä!!

Kisscurl: keho ehjä, symbolit kunnossa, silmissä vähäistä kulumaa, toisessa kyljessä mustekynän pistejälki, sieraimet väritetty sinisellä. Kuivalatvaisen hännän juuressa näkyy tummentumaa (tod.näk. häntäruostetta), harja on kunnossa. Harjakset ovat haalistuneet kauttaaltaan valkoisiksi. En ole avannut ponia.

Tic-Tac-Toe 10 e (myyty) ja Pony Bride 5 e

 Tic-Tac-Toe on upea! Väritys on vaan niin ihana. Symbolit virheettömät, toisessa poskipunassa kulumaa. Silmän maalit ok, jalokivissä lievää kulumaa. Harjaa on leikelty, häntä on täyspitkä mutta kuiva latvasta. Keho ehjä ja tahraton, ei ruostetta. En ole avannut ponia.

Pony Bride: Symbolit kunnossa, silmissä pientä kulumaa, suu piirretty harmaalla kynällä. Keho ehjä ja hyvässä kunnossa. Ei tahroja, ei ruostetta. Korvien kärjissä pienen pienet puremat. Harjan uskoisin olevan täyspitkä ja on harvinaisen hyvässä kunnossa tälle ponille. Tinselitkin vielä seassa kiiltelevät, vaikka ovat paikoitellen hieman rutussa.

Cherries Jubilee 5 e ja Curly Locks  (ei enää myynnissä)


Oih mitkä kutrit!
Cherries Jubilee: Harjakset ovat luultavasti täyspitkät ja ok kunnossa. Latvoissa pientä kankeutta. Etuharjasta leikattu pois kuusi plugia. Silmät kauniit, toinen poskipuna naarmulla, symbolit haalistuneet. Vasemmalla puolella näkyy vähäisiä viiruja. Ehjä keho, ei näy ruostetta. En ole avannut ponia.

Curly Locks: maalaukset kunnossa, toisessa silmän ripsessä kulumaa, häntä puuttuu. Harja on pitkä, latvasta puolen välin jälkeen kuiva. Harvinaista on, että vaaleanpunainen raita ei ole haalistunut kuten tämä väri useimmiten. Keho on ehjä ja tahraton, ei ruostetta. Pää pyörii osittain, tosin en tiedä miten paljon sen kuuluisikaan heilua.


Pistä tilauksesi yhteystietoinesi spostiini: mirkkupormestari (ät) gmail.com niin laitan maksutiedot. Kun poni on maksettu, merkkaan sen tänne varatuksi. Postikulut selvitän aina tapauskohtaisesti ja infoan niistä sitten erikseen. Kuvia ja lisäinfoja saa pyydettäessä. HUOM! Paratiisikartano oli taas tänään nurin, joten älkää laittako yksityisviesteihin tilauksia. Parempi käyttää geemailiani, niin ei jää tilaukset ja tiedot taas muhimaan netin uumeniin, mikäli Kartano sortuu. (nyt se on taas auki)


Ps. Merkkailen tänne sitä mukaa kun poneja varataan. Merkitsen ponin myydyksi, kun kaupat ovat varmistuneet. Joten jos joku bonsku kiinnostaa, vaikka olisikin varattu, niin kannattaa laittaa viestiä. Näin pääset varauslistalla seuraavaksi. Pidän varauksia yllä kohtuulliseksi katsomani ajan, ja jos maksua ei tule, palautuu poni myyntiin. Eiks jeah. Reilu meininki.

Alan jo kiintymään niihin...ne katsoo suloisesti mua suoraan silmiin tuossa pöydällä....Ostakaa nämä äkkiä pois! En pysty elättämään näin suurta laumaa. Talliin ei vaan enää mahdu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti