keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kiharapilvi ja sisko kylässä

Kun tämä poni tuli ponipallon mukana, harkitsin hetkisen laittaako se myyntiin vaiko enkö. Laitoin ja otin pois. En voinut vastustaa näitä kaikkien aikojen muhkeimpia kiharoita! Hännäksi taiteilin, ponilakeja uhaten, mielestäni paremmin sopivan valkoisen hännän. Vaikka eipä minulla olisi ollutkaan tähän hätään niitä aitoja värejä. Menköön nyt tuolla, oikeastaan lyhyt häntä tasapainottaa kikkarapaljoutta ihan sopivasti.
Hännän asennuksessa tuli haaste: en saanut ponin päätä irti, koska tällähän on se hännänkelausmekanismi sisällään. Pää kääntyilee kivasti, joten en halunnut ottaa sitä riskiä, että tuhoan toiselta niskanikamat. Luovasti kiinnitin hännän muovisella pussinsulkijalla jonka tunkemalla tungin sisälle. Sinne se sitten laajeni sopivasti ja pitää töpöhännän paikoillaan. Mitäs pidätte?




Ponikaverini oli tehnyt megalöydöt kirppiksellä: International poni: Sister Sweet Celebration sekä muutama muu tyyppi, jotka esittelen teille myöhemmin. Sisko kävi tapaamassa veljeä ja isää. Mutta missä on äiti? Ei ainakaan täällä meillä, vielä!



Alkoi tekemään mieli tuollaista. Se on luvattoman suloinen.

5 kommenttia:

  1. Näyttääpäs tuo Curly Locks kivalta! :3 Minulta on ihan haalistunut tuo pinkki raita kokonaan poies, se kait on aika tyypillistä, joten sanoisin että mukavan aarteen olet löytänyt. ^-^

    VastaaPoista
  2. XD ja minulta puuttuu just noi pikku ponit...

    VastaaPoista
  3. Pitääkin varjella tammaa auringolta, ettei noin harvinaisen pinkit kiharat vaan haalistu.

    Mun alkoi tosi lujaa tekemään mieli tuota SC sisteriä. Julmetun kaunis. Näkee niin harvoin noita kokokroppakuvioita varsoilla.

    VastaaPoista
  4. Curly Locks näyttää kyllä kivalta! Mahtavan muhkea tuo harja. Hyvin tuo valkeakin häntä passaa sille. Hauskan ratkaisun keksit hännän kiinnitykseen.

    Oi, ja aivan ihana tuo sc sisko! Ja tietenkin lempiposessani. Tekee mieli... :D

    VastaaPoista
  5. Kiitos, harja on megamehevä. Hiusrikkain ponini.

    VastaaPoista