maanantai 25. heinäkuuta 2011

Truly

Tämä poni tuli aikoja sitten, mutta on jäänyt esittelemättä.
Kuten jossain aikaisemmassa postauksessani kerroin haluavani Trulyn, mutten sillä hinnalla, millä se nyt liikkuu. Siksipä siis ostin ihan koemielessä ekan SS:n. Ja onhan se ihana. Tuo pose on kaunis ja sitä on kiva pidellä kädessä kun nukka on niin pehmeää.

Tämä yksilö oli edullinen, muutaman euron ja siihen nähden hyvässä kunnossa. Nukkapinta on kauttaaltaan ehjä ja karvat sileät. Valkoinen väri on tosin paikoitellen nuhjaantunut, muttei häiritsevästi.

Onko kukaan teistä kokeillut deflokkausta, eli karvapinnan poistoa? Onnistuuko vain kemikaaleilla vai lähteekö fyysisin menetelmin myös?


2 kommenttia:

  1. Hähää, minä taas täällä. :D Olen itse deflokannut Wind Whistlerin, jonka karva oli kyllä jo ihan pilalla ja osin lähtenyt poieskin ponin pinnasta. Käytin apuna kynsilakanpoistoainetta tosi varovasti (pumpulilla hinkkasin karvoja poies), kuumaa vettä, saippuaa ja hammasharjaa. Symboleita kannattaa varoa (ylläri).

    VastaaPoista
  2. Niin että noinkin lähtee. Löysin tällaisen linkin, jossa käytetään vahvempaa ainetta:
    http://www.mlptp.net/tutorials/deflocking.html

    Täytyy kyllä sanoa, että on nämä meidän ponit erinomaista materiaalia, kun tuntuvat kestävän mitä tahansa käsittelyä ja silti säilyvät kauniina. Pitääpä kokeilla 30 vuoden kuluttua että miten nykyajan lelut kestää keittämisen, klooraamisen, patapatahinkkaukset, kynsilakanpoistoaineen ja on niidenkin jälkeen vielä edustuskelpoinen. Huhhuh.

    VastaaPoista