perjantai 22. heinäkuuta 2011

Näin siinä sitten kävi...

Käytiin miehen kanssa Toys r us -lelukaupassa ja siellä oli näin näyttävä ponihyllyn pääty:


Ja pakkohan sitä oli lähestyä, vaikka olenkin ehdoton geeykköstelijä. Kurkkasin kulman taakse ja sieltä löytyi G3 Kevätponi Toola-Roola söpöissä pupunkorvissaan! Aiai. Alkoi ote lipsumaan ja nappasin ponin ihastuksissani kuvattavaksi:





Mielessä käväisi, että voisinkohan MITENKÄÄN hyväksyä tätä ponskua laumaani. Onneksi avioukko on viisas mies ja hän virkkoi näin: "sinuna mä ostaisin sen, koska se olisi sun eka kaupasta ostama MLP". Niinpä, ja eikun kassan kautta kotiin! Olen niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iloinen kun ostin sen. En avaa pakua, vaan se saa komeilla seinällä neljän muun MOC:in kanssa.
Osaako joku kertoa, onko näitä kolmosia vielä ihan yleisesti saatavilla?

Ps. Ja sitten lausunto Toys r us:ista: ELÄMYS. Aah mikä leluparatiisi! Valtava valikoima vaikka mitä vimputtimia. Sinne pitää mennä uudelleen, ja uudelleen, ja uudelleen ja ja ja ja. Oih. Eväät mukaan, niin jaksaa viettää siellä useamman tunnin.

5 kommenttia:

  1. Mun mututuntuma sanoo, että kaupoissa vielä jonkin verran roikkuu sellaisia geekolmosia, jotka eivät ole menneet kaupaksi ja joita ei ole edes yritetty myydä missään superalennusmyynnissä. Joensuussakin on vielä parissa paikassa myynnissä paketti tai pari näitä G3-poneja, mutta yleensä nekin on sitten niitä useamman kympin hintaisia überpaketteja, missä on ties mitä kamaa mukana. Näitä jämäponeja olen nähnyt vain sellaisissa kaupoissa, jotka eivät kuulu mihinkään maanlaajuiseen kauppaketjuun.

    Toola-Roola on kieltämättä nätti, kelpaisi minunkin hyllyyni ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta. Ihan oikein, ettei menekään aleen. Pysyy kauemmin hyllyssä meidänkaltaisten löydettäviksi.

    VastaaPoista
  3. MITÄ SÄ OOT MENNY TEKEMÄÄN????!!!!!! O_____o

    VastaaPoista
  4. Ei hyvä ihme, että näyttää ihanalta tuo ponihylly!! Missä näitä tämmöisiä Toys r us -liikkeitä on? :D

    VastaaPoista
  5. JP: niinpä. Mut lievennys on tuo mitä siippakin virkkoi! Mä voin piilottaa sen kun tuut käymään, mut itse olen tosi iloinen.

    Annukkainen: www.toysrus.fi/
    Espoossa, Vantaalla, Jyväskylässä, Turussa ja Lempäälässä
    Itse kävin Vantaan myymälässä ja käyn pian uudelleenkin NIIN UPEA kauppa se on.

    VastaaPoista