lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kunnostus, kustomi ja häntähuolia

Ponikorjaamollani käy noin joka toinen viikko pari ponihtunutta kaveriani, joiden kanssa syömme croisantteja ja poneilemme. Puhutaan heistä vaikkapa nimillä Eekoo ja Jiipee.

Jiipee lyösi kirpparilta Lickety Splitin, jonka harjakset olivat elämän koppuroittamat. Urheasti hän ryhtyi elämänsä ensimmäiseen roottaustyöhön, käyttäen kehittämääni polttoroottaus-tekniikkaa.
Kerron siitä sitten myöhemmin lisää. Jiipee halusi laittaa valkoiset harjakset, koska sen väriset ponin karvat olivat lyötö hetkelläkin. Myöhemmin tosin tuli hippusen katumapäälle. Lickety Splitin harjaksethan ovat alunperin vaaleanpunaiset, mutta ne haalistuvat lähes poikkeuksetta.

Tässä kuitenkin tyytyväinen Lickety Split uskomattoman vähäpikselisissä kuvissa:




Ja tässä Eekoon keijukaisponi, maalit Game Color. Huomaa erilainen harja, joka on rootattu vain joka toiseen reikään ja letitetty ranskalaisittain puoleen väliin kaulaa. Kaunista.




Olen aivan ihastunut Ruusaan, eli Cotton Candyyn. Sain sen hännättömänä. Pesun jälkeen olin asentamassa uutta häntää, mutta uusi Tea Rose -karva ei vastaakaan haalistunutta alkuperäistä harjaa.....voj voj. Kuvassa ei sävyero ehkä näy kunnolla, mutta luonnossa se on häiritsevä. Nyt vaan poni kaappiin odottamaan oikeansävyistä häntäänsä. Haaaaarmi. Jos sinulla lojuu tarpeettomana alkuperäistä Cotton Candyn häntää niin ilmoittelethan minulle? Olisi ystävällistä. 


2 kommenttia:

  1. Keijukaisponi näyttää tosi nätiltä, erityisesti tuo symboli on aivan ihanan kimaltavan vähäeleisen kaunis!

    Minullekin on tulossa Tea Rosea harjasten osittaisroottausta varten ja odottelen sitä jo valmiiksi harmistuneena siitä, ettei sen sävy kuitenkaan täsmää harjaksiin. Toivottavasti sävyero ei olisi niin suuri! Ikävä kyllä sun Cotton Candyn tapauksessa sävyero on kyllä tosi näkyvä :/

    PS. Otsikko on tosi raflaava! :D

    VastaaPoista
  2. Tässä sen näkee, miten tärkeää on säästää KAIKKI alkuperäiset ponin karvat, jotka eteen sattuu. Nuo osittaisroottaukset on pahoja, jos sävyerot paistaa takapihalle asti.

    VastaaPoista