maanantai 4. heinäkuuta 2011

Hintoja ebayssa

Tykkään seurata etetnkin erikoisponien hintakehitystä. Tässä viimeaikaisia summia, mitä ebayssa on poneista maksettu.

Rapunzel (jouhet lyhennetty) 202 $
Mimic 86 $
Baby Ruby 29 £
Baby Diamond 48 £
Pearly Baby Moondancer 9 £
Baby Lollipop 53 £
Baby Candy 46 £
Baby Liquorice 41 £
Ice Crystal 80 £
Baby Milky Way 56 £

Että siitä sitten vaan keräämään harvinaisuuksia.

2 kommenttia:

  1. Minä seurailen hintakehitystä Huuto.netissä, vaikka en sen kautta poneja ostakaan. Aika helposti niistäkin ilmoituksista pystyy arvioimaan, kuka on keräilijä, kuka trokari, kuka koittaa rikastua "vanhoilla" leluilla ja kuka ei tiedä, mitä aarteita myy (vastikään joistain noista karkkivauvoistakin oli ihan kohtuullinen kilpailu alhaisella lähtöhinnalla). Järkeviä hintoja ei pysty oikein seuraamaan edes kuin keräilijäkaupassa, koska trokarit ja muuten vain ahneet tekee aikamoisia ylilyöntejä. En ole Ebayyn niin tutustunut, joten olisi kiva kuulla, onko sielläkin havaittavissa tällaista toimintaa.

    VastaaPoista
  2. Ebayssa on aika maltillista touhua, koska markkinat ovat maailmanlaajuiset ja myyjät ammattimaisia. Tavara on aina vastannut kuvausta ja olen tehnyt hienoja löytöjä. Ja koska dollarin hinta on nyt niin alhainen, ovat hinnat eurolla ostavalle edulliset. Tosin tuo vaikuttaa myös toisinpäin, eli meidän ei kannata ihan perusponeja lähteä ebayssa kauppaamaan, etenkin kun postimaksut Suomesta muualle ovat niin korkeat.

    Itse en ole vielä ostanut Huutiksesta, vaikka pari helmeä sielläkin on vilahtanut. Ja tosiaan, siellä on suht helppo erottaa trokarit ja asiantuntijat. Periaatteessa en edes haluaisi ostaa muulta kuin aidolta poni-ihmiseltä. Meikäläisten kuuluu pitää yhtä! :)

    VastaaPoista