maanantai 7. toukokuuta 2012

Xena Warrior Princess

Osallistuin kustomikisaan Paratiisikartanolla. Kisaponini on Xena. Tässä esittelyteksti kuvien kera:


"In a time of ancient gods, warlords and kings, a land in turmoil cried out for a hero. She was Xena, a mighty princess forged in the heat of battle. The power. The passion. The danger. Her courage will change the world."


Xena Warrior Princess on sankarini. Seurasin sarjaa ja nauhoitin jaksot, kun sitä näytettiin Suomessa 90-luvulla. Myöhemmin ostin jaksot dvd:nä ja rakastan sarjaa edelleen, sillä se on samalla tavalla hellyyttävän jännittävä kuin Ritari Ässäkin. Xena on niin hurja ja hauska yhtä aikaa. Hän on rohkea ja oikeamielinen heikkojen puolustaja, johtuen sekä hyvästä sydämestä, että rankasta menneisyydestä. 
Tässä linkki, josta saat lisää Xena-infoa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Xena 





Pohjana käytin kovia kokenutta Sports Timea. Ponin väriä mietin noin kuukauden, kunnes ruskean ja hopean sekoituksesta sain loihdittua tämän värin. Mielestäni se sopii erinomaisesti soturiponille. Aluksi ajattelin maalata nahka-asun, mutta päädyin tekonahkaan, jonka koristelin Xena-henkisesti kultaisella värillä. Harjakset ovat pääosin mustat. Hain niihin elävyyttä ruskealla. Tuo sininen raita on silkkaa taiteilijan vapautta ja halusin sillä korostaa Xenan sinisiä silmiä sekä chakramin sinisafiireita. Chakram/miekka-yhdistelmän irroitin kaulakorusta ja se sijaitsee samalla tavalla "vyötärölle" kiinnitettynä, kuin oikeallakin Xenalla. Mitäs tykkäätte? Itse olen jo syvästi kiintynyt tähän pieneen ja urheaan sankariin! 


Voittajaehdokastaan voi äänestää ke 23.5. yöhön asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti