maanantai 28. toukokuuta 2012

Graafista konsultointia ja ponitalli

Ponikorjaamon Jiipee kävi stailaamassa blogini kesäkuntoon.
Kiitän kiitoksia hänelle! Klip klop, poni on pop.
Jiipeen blogiin: Huokuni


Tässä voisinkin samalla esitellä mun ponikaapin, jossa ponskut asuvat silloin kun eivät ole näytillä = pöydällä, kirjahyllyssä, lipaston päällä tai ponihyllyllä.


Ostin tämän kaapin Ikeasta ehkä vuonna 00. Olin ihastunut siihen jo aikaisemmin ja haaveillut siitä noin vuoden. Säästin rahat kasaan ja hilpaisin noutamaan omani talteen. Hyvä kun hilpaisin, koska näiden sinisten kaappien valmistus lopetettiin ja tilalle tulivat vaaleanpunaiset samanmoiset. Nykyisin samalla Mammut-nimellä myydään kauheaa geenimanipuloitua versiota. KLIK. En voi laittaa kuvaa tänne, kun on niin pahan näköinen. Sillä on vain yksi silmä!





Kaappi on tarkoitettu lasten vaatekaapiksi, mutta meillä sinne alkoi kertymään leffoja. Iskä kekkasi lisätä hyllyjä. Vaihtelunhaluisena ihmisenä en jaksa katsoa kaikkia poneja koko aikaa samalla tavalla aseteltuina. Siksi vain 1/10 osa on näkyvillä ja muut odottavat vuoroaan täällä "tallissa". Omistan noin sata ponia ja siinä menee raja. Jos haluan lisää, pitää alta myydä pois vähemmän innostavia yksilöitä.


9 kommenttia:

  1. Ihana kaappi sulla! Kovin on järkky tuo kyklooppi-versio tuosta kaapista! :P

    Ja aivan mielettömän suloiset vauvat olet löytäny!

    VastaaPoista
  2. hieno uusi ulkoasu ja hieno tuo kaappikin :) kivan pirteän sininen, sopii tosi hyvin ponikaapiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Jiipeelle lookista.

      Mun tulee tästä kaapista mieleen Roger Rabbit. En ihan tiedä miksi, mutta se näyttää piirretyltä kalusteelta, joka on tempaistu oikeaan maailmaan. Animaatiokaappi.

      Poista
  3. Uusi ulkoasu on tosi onnistunut! Sävyt ovat ihanassa harmoniassa keskenään ja tausta ei vilise :)

    Ihanan maltillinen keräily- ja esilläpitotaktiikka sulla. Harva pystyy tuohon, kun suurin osa keräilijöistä haluaa varmaan laittaa mahdollisimman paljon poneja esille ja myös haalia niitä mahdollisimman paljon :D (Ööö, taisin juuri vahingossa puhua itsestäni?) Olisipa aina hauska välillä nähdä, millainen poppoo on päässyt esille!

    Oletko muuten keräillyt minkä verran oheistuotteita vai et ollenkaan? En ainakaan kuvasta bongaa yhtään enkä muista sellaisia tässä blogissa nähneeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aquilan looginen lauseenmuodostus osa 87: "aina hauska välillä"... -_-

      Poista
    2. Kiitsa, värit on kyl onnistuneet. Tausta ei tosiaan vilise enää, kun Jiipee näytti mistä kohtaa piti poistaa rasti. Vähänkö mitään itse olisin tajunnut...

      Olen minimalisti, enkä jaksa ympärilläni liikoja tavaroita. Sinällään melko erikoinen piirre KERÄILIJÄLLE... mutta tuo satasen saturaatiopiste rauhoittaa mun mieltä niin paljon, että siinä on helppo pysyä.

      Aina hauskasti välillä käsiini päätyy oheistuotteita, mutten erityisemmin ole niitä kerännyt. Toistaiseksi ponit ovat riittäneet.

      Poista
  4. Meiän pitää viel muokkaa toi vastausfontin valkoinen väri, ku sitä ei nää lukee tosta vaaleenharmaalta pohjalta. :) Huomenna NNKPY:ssä!

    VastaaPoista
  5. Arvaa yritänkö just nyt tehdä asialle jotain! Yritän.
    Huomenna.

    VastaaPoista