lauantai 26. toukokuuta 2012

Pikkuporukkaa


Olen etsinyt sopivan hintaista Stargazea jo jonkin aikaa eBaysta. Kävi melkoinen säkä, kun eteeni kopsahti tämä mint-kuntoinen söpökkä! Silkkiset jouhet, puhdas keho, siistit maalit ja muutenkin kuin suoraan paketista. Näin tämän ekan kerran Ponikorjaamon Jiipeellä ja ihastuin välittömästi. Tämä sininen kun on niin harvinainen väri ponimaailmassa. Vaaleanpunainen on hieman outo väri silmiin, mutta Stargazella se toimii.

Eikä tässä vielä kaikki. Stargazen huutoon oli ympätty mukaan muutkin Bedtime Newborn Babyt: Moondream (vaal.punainen) ja Sunset (aniliini). Todella harvinaista saada koko poppoo yhden ponin hinnalla. Juhhei!

Haalistumattomat karvat! Oi. 

Olen ihan pieni poni, en edes täytä koko kuvaa. 

Tässä olemme niin suloisina. Osaakohan joku sanoa mitä tuo kiiltävä aines Sunsetin sieraimissa voisi olla...? Ja millähän sen saisi pois? Moondreamille on piirretty punakynällä huulet. Aurinkohoitoon vaan. 

Värit mätsää hyvin yhteen. 




Tämän pose on vekkuli. Aivan kuin leikkiinkutsuva koira. Sunset on muuten hyvässä kunnossa, mutta häntä on karhea. 

Moondreamin pose pääsisi parhaiten oikeuksiinsa, jos ponin ripustaisi siimalla ilmaan roikkumaan. Silloin se näyttisi siltä kuin pitääkin; lentävältä. 

Tadaa! Laukkaan ilman etujalkoja.

Tämä on ainoa kokonainen varsasarja, joka minulla on. Toivelistalla on karkkivarsat ja jalokivivarsat. Jos jollain on ylimääräisiä, niin voisiko lähettää minulle? Jookivaa!

2 kommenttia:

  1. Oho, kävipä sulla aikamoinen säkä! Tämä on suloinen varsakolmikko, Stargaze on minunkin suosikkini. Voisiko kiiltävä asia Sunsetin sieraimissa olla muuten kultatussia? (Kuvissa se ainakin näyttää nimittäin kultatussilta.) Itse olen saanut kulta- ja hopeatussitahroja pois taikasienellä :)

    Ja hei mullekin saa lähettää ylimääräisiä jalokivi- ja karkkivarsoja! ;D

    VastaaPoista
  2. Se OLI kultatussia ja se LÄHTI taikasienellä! Tänkjyy vinkistä, olisihan tuo pitänyt itsekin äkätä.

    Jos/kun tyypit lähettää ylimääräiset varsat mulle, niin saat yhden kutakin. B)

    VastaaPoista