sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tuliaisia kirppikseltä + 1 eBay-ostos

Jiipeellä on tarkat silmät. Toisaalta hän viettää paljon aikaa kirppiksillä. Ja tässä tuloksia. IHANUUKSIA.




Vanilla Treat on virheetön, silkkikarvainen kaunistus. Siitä tuli Daddy Apple Delight:in tamma ja Sister Baby Apple Delightin adoptioemä. Sopivat väreiltään yhteen. Baby Explorerin tinselit ovat hieman rutussa, mutta nätti se on silti. Materiaali on erikoista, kovaa muovia, joka kiiltää ihan omanlaisesti.
eBaysta hankkimaltani Rollerskate Jazzielta puuttuu muutama pyörä. Onkohan ne erilaista materiaalia kuin nuo muut, sillä ne tuntuvat puuttuvat miltei kaikilta Rollerskate-poneilta? Olisi hienoa löytää sille puuttuvat korvalappustereot!


Tex ja HATTU !!! Tämä on juhlallinen yhdistelmä. Minulla oli aikaisemminkin jo yksi Tex, mutta myin sen pois jostain syystä. Tästä Texistä en luovu, koska sillä on tuo iki-ihana hattu.
Baby Brother Sweet Celebrations on upgrade, joten vanha menee myyntiin. Baby Katie on tästä porukasta minun lempparini. Pose+värit+kunto+symboli= <3


Dazzleglow´n Jiipee piti itsellään. Eikä ihme. Tämä pimeässä loistava poni on jokatytön unelma unikaveri. Tätä voi käyttää yövalona.


Onkohan häntäkin ollut alunperin vaaleanpunainen, mutta haalistunut? Kummallista, että harja on silti noin punertava edelleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti