torstai 27. maaliskuuta 2014

Skywishes, Precious Gem ja Rainbow Dashit


Olin käymässä vanhempieni luona. He kertoivat polleina tehneensä ponilöytöjä minulle. Isä tosin oikaisi, että ne ovat hänen ponejaan! Että hekin ovat nyt alkaneet keräämään niitä. Äiti siihen, että höpöhöpö ja antoi ponskut minulle. Isä ja äiti ovat hyvin kuunnelleet ponien aitousluentoni, sillä he olivat erottaneet tämän kaksikon feikeistä. Ihmettelivät oikein, kun myyjä oli laittanut samat hinnat niille ja näille. Kavioista oli tiirailtu Hasbrot ja vuosiluvut ja kaupat oli tehty. Mahtavaa!



Precious Gemin karvat olivat huuuuurjasssa kondiksessa...
Skywishes ei näyttänyt ihan niin uupuneelta. 


Hoitoainekäsittelyjen ja kampaamokeikan jälkeen tammat näyttivät näin kauniilta! Gemin karvat päätin laittaa korkkiruuveille, koska latvat olivat sen verran haperot, etteivät olisi enää näyttäneet ihan niin pörheiltä kikkaroilta kuin paketistaan otettaessa. Katso täältä alkuperäinen kiharapilvi.



Rainbow Dash puhuttelee. Harmi, ettei sitä löydy G1-poneista! Siksipä minulla onkin kustomointi pöydälläni tulossa ihan oma versioni siitä, vieläpä kahdessa eri värissä. Joidenkin mielestä Firefly olisi Rainbow Dashin kantaäiti. Hmm...ulkonäkö ei ihan täsmää...pikemminkin Moonstonen ja Fireflyn yhdistelmä.
Tämän posen G3 RD on todella haalea verrattuna G4:seen. Symbolikin on hieman erilainen. Geenelosella on mielestäni onnistuneempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti