tiistai 11. maaliskuuta 2014

Naruponi

Kaapissani pitkään pyörinyt Twirler sai uuden elämän, onneksi, sillä olen yrittänyt myydä sitä pitkään, koska minulta löytyy jo toimiva versio.
Minulla oli visio narulla päällystetystä kustomista. Ekassa vaiheessa poni piti avata ja koneisto poistaa. Poistaminen oli väkivaltaista puuhaa ja vaati voimia, jousi oli hyvin tiukassa. Päässä ei ollut ollenkaan holkkia! Koneisto vie niin paljon tilaa, että pää oli vain liimattu paikoilleen, holkitta.



Seuraavaksi rinnassa oleva reikä piti tukkia. Tein tulpan fimosta ja liimasin pään paikoilleen.



Poni piti maalata, sillä narun alta paistaisi kuitenkin ponin pintaa läpi. Valitsin suklaan ruskean. Oikeastaan vaaleampi olisi ollut parempi näin jälkeen nähtynä. Aluksi en aikonut laittaa harjaksia ollenkaan, mutta tarkemmin asiaa mietittyäni roottasin ponin. Melko vauhdikas humma!



Erikeeperiä kului runsaasti. Naru oli niin jäykkää, että se piti ensin kieputtaa kuvassa vasemmalla näkyvän hiuspötkylän ympärille, antaa olla pari päivää ja vasta sitten liimata ponin pintaan. Pään ja turvan kanssa oli haasteita, siksipä käyttelin pieniä pätkiä, joiden hallinta oli helpompaa.

Tällainen siitä tuli. Punaisella rusetilla vaikutelma on kyl jouluisa. Tuon sarven olisi voinut poistaa. Ihan tarpeeton lisäke, mutta tykkään tästä. On aika luomun näköinen.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti