maanantai 9. toukokuuta 2011

So Softit

Mulla ei ole (toistaiseksi) yhtään nukkaponia. Kertokaa joku mulle miten sellainen pitää huoltaa. Voiko sitä pestä tai uusia pintaa mitenkään? Haaveilen NSS Trulysta, jo ihan sen posenkin takia, mutta koska hinta on mitä on niin pitänee tyytyä nukkaiseen versioon. Löysin juuri ebaysta Banglesin, jolta on poistettu karvat! Kuvassa näytti ihan nätiltä, mutta entä sitten luonnossa. Onko kukaan nähnyt sellaista livenä?

Jossain aikaisemmassa postauksessani kohkasin siitä, miten epäkivoja karvaiset ponit ovat....näin sitä mielipide muuttuu. Kaikenlisäksi on pakko myöntää, että ehkei ne geekolmoset ole sittenkään hullumpia...onhan ne omalla tavallaan melko nättejä.
Vaikka ovathan ne aika "muovisen" näköisiä verrattuna geeykkösiin...

Mielestäni top 3 kauneimmat poset:
1. Gusty-pose
2. Posey-pose
3. Firefly-pose TAI Cupcake-pose TAI Truly

Entäs sun lempparit?

4 kommenttia:

  1. Truly pose on aika kiva. :)

    VastaaPoista
  2. Truly on niin nätti muutenkin, että huudahdin sellaisen ebaysta. Saa nähdä missä kunnossa on kun hinta oli alle 5 euroa.

    VastaaPoista
  3. Minäkään en aluksi kauheasti välittänyt nukkaponeista. Mutta kyllä se minunkin pääni vain kääntyi ja nyt omistan pari ja katselen lisääkin... :D SS Twilight on tosi kaunis, ostin sellaisen vasta. Minullakin pitäisi huoltaa se, mutta en oikein tiedä/muista miten.

    VastaaPoista
  4. Tästä muistuikin mieleeni, että on jäänyt laittamatta SS Trulyn kuva.

    VastaaPoista