keskiviikko 4. toukokuuta 2011

13/14 SBL Wave Runner

Sunshine Ponies-sarja on 7. ponivuoden tuotantoa. Tästä sarjasta minulla on Sand Digger ja Beach Ball. Tämän pose on kokoelmassani ennen näkemätön. Harjakset ovat kurjassa kunnossa, niille ei ole mitään tehtävissä, ne ovat niin huopaiset etten taida kyetä pelastamaan niitä. Sääli, sillä valkoiset osat vaihtavat vielä väriä punertavaan. Maalaukset ok.


5 kommenttia:

  1. Tämä poni on yksi lemppareistani! Tuo pose, värit ja symbolit on vain jotain niin nättiä ♥

    Kyllä mä sanoisin kuvien perusteella, että noi harjakset on pelastettavissa. Ainakin kannattaa kokeilla! Tuokaan poni kun ei edes baitilta näytä muuten :) (Tässä blogitekstissä on mojova demonstraatio puolimahdottomasta operaatiosta: http://ponihoitola.blogspot.com/2010/11/molasses-sugar-apple-ja-operaatio.html.)

    VastaaPoista
  2. Tuo hamppuuntuva harjas on tyyppivika näissä Sunshine poneissa. Parempikuntoista tuskin löydät, joten harjaksia ei juuri kannata lähteä vaihtamaan.
    Sen sijaan kannattaa kokeilla oikein liukastavaa hoitoainetta ja suoristusrautaa. Näillä on jotkut onnistuneet kesyttämään tuon pörrökarvan.

    Tällainen harjas on täysin pilalla vasta kun se on niin haprasta, että se kosketettaessa/kammattaessa murenee käsiin.

    VastaaPoista
  3. Aquila: upeeta työtä! Tuon rohkaisemana pitää kyllä ainakin yrittää. Beach Ballin kanssa tein sellaisen ratkaisun, että jätin harjakset säkkäräksi. Mitä sen sitten on väliä, kun ei kaikilla ole mikään pakko olla niin siloiset jouhet.

    Mitenköhän joku öljyhoito mahtaisi toimia?

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoista. Mulla on sama poni ja arvelin ettei mikään pelasta enää sitä harjasta. Olisi kiva saada se inhimillisemmän, tai ponimaisemman näköiseksi kyllä kun on muuten niin älyttömän kaunis!

    VastaaPoista
  5. Näillä poneilla tuo valkoinen karva on kyllä lähes poikkeuksetta hamppuuntunut :/ Se on tosi ikävää... Jos lähdet kokeilemaan noiden suoristamista suoristusraudalla, niin kannattaa olla tosi varovainen! Omalla Beach Ballilla suli nuo valkoisen karvat poikki asti heti kun koskin raudalla karvaa :( Toivottavasti sinun ponille ei käy niin :)

    VastaaPoista