tiistai 31. toukokuuta 2011

Kunnostusta

Jokin aika sitten mietiskelin sitä, miten kyljistään lommoisen ponin saisi taas pulleaksi. Eipä se ollut vaikeaa kun hieman päätään vaivasi. Laitoin kuoppaisan Bow Tien keitettyyn veteen. Sen vielä lämpimänä ollessa tungin sisuksen täyteen kangasta ja upotin kylmään veteen. Tässä tulos:




Sparkler oli tullessaan nätti kuin nappi, kuten eilisestä postauksesta näette. Hännän juuressa tosin oli havaittavissa pientä ruostetta, joten häntäprikka vaihtoon. Hännän uudelleen asentamisessa on pikkuruinen nippuside aivan paras. Sen saa niin kireälle, ettei tarvitse pelätä jouhien karkailevan vaikka häntää voimalla harjailisikin.




Kaunistettu Kiss & Make Up. Osa tusseista jäi takajalkoihin, mutta harjakset sain nätiksi. Väriyhdistelmä on harvinaisen onnistunut. Oli ilo löytää näin harvoin nähty poni. Tätä poniahan ei myyty ollenkaan USAssa.


Kuten olen jo aikaisemminkin kertonut, niin tykkään parin viikon välein vaihtaa ponien paikkoja. Tässä on menossa lauman uudelleenjärjestäytyminen. Samalla pyyhitään pölyt ponihyllystä ja työpöydältäni, jossa loput poneista hengailee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti