perjantai 22. huhtikuuta 2011

9/14 SBL Hula Hula

Toinen Tropical poni heti perään. Suunnitelmia en ole vielä tehnyt. Pose on sama kuin aiemmin esitellyn Beach Ball:in. Tykkään siitä kun sarvi sojottaa eteenpäin ja poni on ikäänkuin liikkeessä. Toisen etusen ilmassaolo tuottaa tasapaino-ongelmia, joten sen alla täytyy pitää jotain tukea.



5 kommenttia:

  1. Miksi baitti? Näyttää hyvältä kuvissa karvoja lukuunottamatta!

    VastaaPoista
  2. Ehkä mulla on vaan normaalia korkeampi tasovaatimus ja turhan mustavalkoinen ajattelu. Mun asteikolla ei taida olla kuin mint, ok ja baitti. ;)

    Miten sä luokittelisit baitin?

    VastaaPoista
  3. Joo ei näytä baitilta minustakaan! On surullista jos kustomoit ponin, joka on vain kunnostuksen tarpeessa ja jollekin toiselle vielä kelpaisi... Kun näitä G1siä ei kuitenkaan enää mistään saa lisää, niin kannattaa tarkkaan miettiä onko poni pelastettavissa vaiko oikeasti baitti.
    Oma Hula Hulani on paljon huonommassa kunnossa, eikä se siltikään ole mielestäni baitti :D

    Tuli tästä mieleen, että olen juuri suunnitellut tekeväni postauksen eräästä baittiponista, joka on varmasti kaikkien mittakaavalla täysin baitti :D Poni on niin karmeassa kunnossa, että on pakko esitellä se muillekin :P Kuvat olen jo postausta varten ottanut, mutten vaan vielä kerennyt päivittämään blogia...

    Mutta älä nyt näitä vain karvojen uusimista tarvitsevia poneja kustomoi, se ei tee niistä baitteja :)

    VastaaPoista
  4. Ihan hyviä ajatuksia teillä. Pitää kyl nyt tosissaan miettiä mitä noiden kanssa teen. Ehkä laitan ne kaappiin turvaan. B)

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä poni on suunnilleen baitti vasta kun siltä puuttuu raajoja :D No ehkä joku paha syöpätapaus kanssa.

    VastaaPoista