maanantai 20. tammikuuta 2014

Swirly Whirly

Näin ne haaveet toteutuvat! Saksalainen Swirly Whirly oli pitkään wants-listallani ja kauan sitä eBaysta tiirailinkin. Tarjolla oli vain taviksempia keltajouhisia, mutta mielestäni tämä väritys paljon suloisempi. Jonkin aikaa jo mietin, että pitäisikö ostaa sellainen edukkaasti ja vaihtaa vain tyynesti viheriäiset karvat tilalle. Mutta eihän se olisi oikein oikein. Lopulta sitten kohdalle osui kohtuuhintainen, mutta hännätön Swirly. Olin ainoa huutaja ja niinpä tämä ihanuus kopitti luokseni Saksasta. Tuoksua on hieman jäljellä, maalit kunnossa, keho ehjä, eikä ruostetta tahi tahroja näy.



Toisin kuin My little wiki väittää, Swirly ei ole collectors posessa! Ei ole. Tämä on täysin ainutlaatuinen swirlywhirly-pose! Pää on enemmän ylhäällä, jalat asettuvat aivan eritavalla. Vertaa vaikka Peachyyn. Pään asento on nöyrän ujo, takajalat eivätkä taitu niin paljon ponin alle. 





Koska saksalaiselle ponille ei voi laittaa mitä tahansa korvikekarvoja, sai Bubbles ystävällisesti luovuttaa häntänsä uudelle poniselle. Bubbles ei toki jäänyt ilman, vaan sai uudet kiiltävät jouhet Dollyhairilta ja on niihin oikein tyytyväinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti