maanantai 13. tammikuuta 2014

Sugarberry

Tämä on ainoa poni, jota minulla on kaksi kappaletta ja ihan vain siitä syystä, etten raaski luopua kummastakaan. Jopa äitini on niin ihastunut tähän poniin, että kerrain vihjaili voivansa ottaa sen hoitoon kesämökillemme. Ekan Sugarberryn ostin halvalla eBaysta, kunto melko kehno. Harjakset koppuraiset ja keho likainen. Taikasienellä onneksi lähti melko hyvin liat pois ja karvat pistin joulukuussa uusiksi.


Näin se nättinä keikailee, uusilla silkkisillä harjaksilla. 


Kaksoset. Vasemman ponin sain serkultani, joka osti sen kirppikseltä. Sen karvat ovat oikein nätit. Oikealla rootattu eBay Sugarberry. 


Tällä Twirlelillä on hauska tarina. Mieheni löysi sen työpaikkansa ikkunalaudalta, jossa se oli ollut koristeena pölyttymässä ehkä parikymmentä vuotta. Oli joskus jäänyt sinne työntekijän lapselta. Mieheni kun näki tämän, nappasi oitis talteen ja toi minulle. Mekanismi toimii ja poni tanssii edelleen! Se on onneksi ollut varjoisa ikkunalauta, koska poni on erinomaisessa kunnossa.
Vieressä ujoilee Italy Peachy, myös uusissa jouhissaan. Jätin karvat näin pitkiksi, kun minulla on aina raaskimisongelmia leikellä ylipitkiä harjaksia. On tämä nätti! Peachy on yksi söpöimmistä collectors pose -poneista. 

2 kommenttia:

  1. :D Minullakin on kaksi Sugarberryä enkä halua luopua niistä. x)

    VastaaPoista
  2. Pitäisiköhän seuraavaksi kerätä Sugarberryn Nirvana-versioita....?!! Ne on IHANIA. http://mylittlewiki.org/wiki/Sugarberry

    VastaaPoista