sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kuka reissuun ja Xenan palkinnot

Olen lähdössä ensi viikolla Afrikkaan. Tietenkin mukaan lähtee poni. Ja tällä kertaa baby, koska se mahtuu käsilaukkuun mukavasti. Nyt te saatte äänestää kuka näistä neljästä päätyy kanssani ponkailemaan. Äänestä: 1. Baby Firefly, 2. Moondream, 3. Baby Pockets vai 4. Shaggy ?



Moondream ja Shaggy saivat uudet harjakset entisten rapeiden karvojen tilalle. Ne ovat överipitkät, mutten raaskinut vielä lyhentää niitä oikeaan mittaansa. Ehken raaski koskaan. 


Xenan palkinnot saapuivat eilen postissa. Xena liikuttui niin paljon, että miekka/chakram-kombinaatiokin kellahti väärinpäin. Tuo ruusuke on ihan mielettömän upea! Miljoonat kiitokset Paratiisikartanon pink-melucalle. Nuo baby-ponin tarvikkeet ovat herttaiset, kiitos Xara.

6 kommenttia:

  1. Äänestän Baby Pocketsia ! :3

    VastaaPoista
  2. Äänestän tota, jolla on siivet, jos lentokone tippuu tai laiva uppoaa tai mitä vaan, niin se voi aina lentää pois.

    VastaaPoista
  3. Paitsi, että hitto, onko kahdella siivet??! Ei apua, joko oon tosi harhainen, mutta näen jo kolmella siivet, sit ehkä joudunkin äänestämään tota lilakarvaista, jolla ei ole siipiä, koska jos lentokone tippuu tms., niin siivelliset saa pitää toisensa ja sitten tolla siivettömällä ei ole muuta mahdollisuutta, kun kulkea laukussa.

    VastaaPoista
  4. SHAGGY!!!! Tai Baby Firefly. Äänestän kahta, hähää! Onks Shaggylla liian pitkät hiukset Afrikkaa varten? Tulee nihkee niska.

    VastaaPoista