keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Oi! Baby Night Glider

Pidin kaapissani pitkään neonspottista Baby North Staria ja mietin, että mitä sen kanssa tekisin. Pintaa ei saanut enää alkuperäiseen kuntoonsa missään tapauksessa. Pose on söpö ja varsa on kovin reippaan näköinen. Aluksi ajattelin tehdä siitä Baby Milky Wayn. Päädyin kuitenkin Baby Night Glideriin, sillä se on lemppariponini aikuisista eikä sillä ole virallista varsaa. Käytin Game Colorin maaleja ja karvat tilasin Avikselta (Virgin Snow + Golden Delicious). Yritin päästä mahdollisimman lähelle aitoa NG:n sinistä, mutta sininen värini oli täysin väärän sävyinen. Aikani pähkäiltyäni päätin, että koska kyseessä on kustomi niin olkoon näin. Niinpä otin myös muita taiteellisia vapauksia. Laitoin harjaan neljän plugin verran keltaista ja tupsuttelin symboleihin glitteriä. Tässä tulos! En ole vielä päättänyt minkäpituiseksi haluan harjakset. Siihen asti olkoon näin.


3 kommenttia:

  1. Hurjan kaunis Baby Night Glider! Tosi onnistunut kustomi ainakin mun makuun -- tykkään hasbrotyylisistä kustomeista ja mua viehättää ajatus, että poniäideille tehdään lapsia ja toisinpäin :3 Mullakin on suunnitteilla muutama varsa, jotka teen lapsettomille poneille, toivottavasti saan itsekin näin kaunista jälkeä aikaan. Tällä babylla on ihana meno ja meininki päällä kuten Night Gliderillakin, joten posevalintakin on erityisen onnistunut! TAF-symbolitkin on kuin suoraan äiteeltänsä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos. Nämä hasbrotyyliset ovat siitä mukavia tehdä, kun ei tarvitse yrittää kehittää itse mitään supermegaupeeta. Katsoo vain tarkkaan alkuperäistä ja kopioi siitä niin paljon kuin osaa.

    VastaaPoista
  3. Ihana kustomi! Tosi onnistunut ja kiva, että teit varsan ns. varsattomalle ponille. Olen itsekin joskus suunnitellut samaa, en vain osaa päättää kelle varsan tekisin. :)

    Tykkään kovasti näistä hasbrotyylisista kustomeista.

    VastaaPoista