perjantai 14. lokakuuta 2011

Uusin TAF: Love Melody

Käväisin viikonloppuna maalla ja tempaisin yhden ponin mukaan. Minulle on tullut tavaksi aina reissuun lähtiessä ottaa joku bonsku (yleensä uusimpia) mukaani. Onhan se hieman outoa kun aikuinen ihminen tarvitsee lelun mukaansa....MUTTA kun syynä on MYÖS se, että haluan ottaa kuvia uusissa ympyröissä enkä aina vain tuossa valkoisen lipaston päällä kalpean harmaassa valaistuksessa. (Olen muuten ensi viikolla lähdössä työmatkalle Hollantiin. Mukaanlähtevää ponia en ole vielä päättänyt. Huomenna noudan postista 1-2 uutta kavioeläintä, joten toinen niistä saattaa päästä mukaani. Onneksi työkaverini ymmärtävät, että luovalla ihmisellä on luovat huvit.)

Niin ja takaisin otsakkeen aiheeseen: Love Melody, jonka shoppasin eBaysta. Nyt minulla on eka TAF-sarja täynnänsä. Yritän viikonloppuna kuvata koko lauman jossain nätissä ympäristössä, koska sen ne ansaitsevat!




Tämä poni on paaaaaaaaaaaaaljon kauniimpi livenä kuin kuvissa. Ilman tarvettani kerätä sarja täyteen, en olisi hankkinut Love Melodya. Kun avasin paketin, olin haltioissani! Oooooo miten herttainen poni! Oooooij mitkä värit ja miten kauniit vaaleanpunaiset karvat! Täysin virheetön. Ihanuus!

2 kommenttia:

  1. Love Melody on ihana poni, odottelen kuvia koko sarjasta. :)

    VastaaPoista
  2. :) Puutarhakuvat ovat parhaita. En itsekään haluaisi kuvata poneja aina sisällä ja huonossa valossa.

    VastaaPoista