maanantai 10. helmikuuta 2014

Uutuudenkiiltävät geekolmoset



Kuten jo aiemmin mainitsin, tämä pose on ehdoton ykkönen näillä G3-poneilla. Tämä versio Tink-a-tink-a-too:sta olikin haaveilulistalla jonkun aikaa ennenkuin kohdalle eBaysta osui - ei nimittäin ole se ihan tavallisin pose Tink-a-tink-a-too:lle. Ja koska sain sen edullisesti, nappasin samalta myyjältä ihanan kauniin Wysterian. 



Tämä setti löytyi kirppikseltä: Dibble Dabble ja härpäkkeet. Täysin virheetön poni! Silkkiset, täysipitkät karvat. En ole tietoinen, mille ponille harjat, laukku ja sateenvarjo kuuluvat. Tiedätkö sinä?



Ja se pose... voi miten kaunis Love Wishes onkaan, ja vielä tuplana! Samalta myyjältä ostin nämä molemmat yksilöt, toisella saan leikkiä ja toinen pysyy ponikaapissa, alkuperäispakkauksessaan. Love Wishes oli yksi mail order-poneista, siksi näin vaatimaton pakkaus. 



Mukana tällainen viesti. "Say hello to Love Wishes. There are lots of ways to make a wish, and Love Wishes knows every one. And her wish for a new friend has just come true!" Söpöä. Juuri tämä ponien söpöys viehättää minua. Joudun työssäni silloin tällöin kohtaamaan henkisesti raskaita asioita, jotka muistuttavat siitä miten kammottavia ihmiset voivat toisilleen olla. Tämä poniharrastus on tarjonnut jonkinlaisen lataamon minulle. Niistä bloggaaminen, eBayssa seikkailu, ponitiedon kerääminen ja ihan vaan ponien hyllyyn järjestäminen rentouttaa ja tuo elämääni voimauttavaa tähtipölyä, sateenkaaria, yksisarvisia ja suloista viattomuutta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti