torstai 20. helmikuuta 2014

Pienen pieniä poneja osa 1

Hups ja taas otin uutta suuntaa tässä poneilussani! Kirppiksellä tuli eteen Ponyvilleja. Ostin ne ihan pelastus- ja jälleenmyyntitarkoituksessa, vaan kuinkas sitten kävikään... Tulin kotiin, etsin niille nimet, selvitin mihin sarjoihin kuuluvat ja aikani niillä leikittyäni päätinkin pitää ne. Luonnollinen seuraus on se, että nyt etsiskelen puuttuvia osia näihin setteihin. Jepjep. Hyvä minä ja nämä harrastuksen rajaukset. Ei toimi. Kohtaloaan ei aina voi valita ja jos se toi mun eteeni nämä ihanat miniponit, niin mielestäni on silloin vain viisainta kuunnella sydäntään ja tarjota koti kodittomille. Näin on näpykät. Eihän ne edes vie paljon tilaakaan.



Vasemmalta oikealle: Cheerleader Pinkie Pie + vaihdettavat peruukit ja vaatteet.
Bay Breeze, Breezie Dreams, Lavender Lake, Flippity Flop, Sunset Sweety ja Ribbon Wishes


Tässä tarvikkeita La Ti Da hair & spa:sta + settiin kuuluva peruukkia käyttävä Cheerilee, Sweetie Belle, Pinkie Pie ja Starsong.


Wanted-listalleni pätkähti Cheerleader Rainbow Dash sekä tarvikkeita ja jos eteen osuu La Ti Da:n pikkuosia niin onhan nuo hankittava. Kyllä poneilu on ihanaa ja nämä harrastuksen laajentamismahdollisuudet loputtomat. :)

2 kommenttia:

  1. Aina kun tulee törmäiltyä my little pony ristipistomalleihin, tulee mieleen, että pitäisi sulle kortti tms väsätä siitä :D

    Ihmeellisesti aina joku bloginpitäjä tulee mieleen jostakin.

    Söpöjä pikkuponeja. Kyllä kelpaa <3

    VastaaPoista
  2. Mutta sehän olisi hieno kortti! Kaunis ajatus.

    VastaaPoista