perjantai 20. huhtikuuta 2012

Poneja myyntiin




Kevätsiivouksen aikana pitää raivata tilaa ponilaumaan. Nyt lähtee pari MOC:ia ja kolme vapaana kirmaavaa yksilöä maailmalle. 
Laita varaus spostiin: mirkkupormestari ( a ) gmail. com Lähetän sinulle maksutiedot ja kun rahat ovat tilillä, kipaisen postiin.


1. MOC Sunspot

Sunspotin paketti on avattu, mutta niitattu takaisin kiinni. Turvan ympärillä on edelleen tehtaan jäljiltä muoviluiska, joten ponilla ei ole leikitty. Harjakset ovat (harvinaista kyllä) edelleen vaaleanpunaiset, joten poni on täydellisen mint. Paketti on ottanut hittiä ja on paikoitellen taipunut ja kupla kurtussa, mutta on siitä huolimatta ihanan 80-lukulainen.
Hinta: heitä tarjous!



2.  Sportstime, Nice´n Spicy + hännätön Curly Locks

Nämä kaverit kaipaavat hieman huoltoa. 
Sporstime on pesty ja prikka vaihdettu muoviseen, muuten kunnossa ilman syöpää tai muita tuhruja. Maalit ovat kunnossa. Harjaksia on hieman leikelty.
Nice´n Spicy on myös avattu, pesty ja prikka vaihdettu. Häntää on leikattu, harjasta en osaa sanoa. Karvat ovat hieman karkeat. Symbolissa hieman kulumaa, silmiin on lisätty tussilla tai kuulakynällä ripsiä ja suu piirretty kuulakynällä/tussilla, myös poskessa on pieni piirrosjälki. Harjakset on kauniin vaaleanpunaiset, poni tahraton ja syövätön.
Curly Locks kaipaa häntää! Maalaukset ok, harja taitaa olla täysipitkä vaikkakin latvoista karkea, mutta vaaleanpunainen osuus on haalistumaton. Ei ole tahroja, eikä syöpää.

Hinta tarjouksen perusteella. 


2. MOC Half Note Rocking Beat
Paketti on avaamaton ja poni mint. Kupla on paikoitellen rutussa ja takajalan kohdalla, aivan ojentuneen jalan kärjessä on kaksi reikää. Pahvi on taipunut kuljetuksen aikana, mutta tarjoaa silti täyden söpöilyelämyksen. Hinta 30 e + postit. VARATTU.

Tässä on poniammeen yksi jalka, 4 kpl kehtosetin mobileen kuuluvia osia ja yksi vaaleanpunainen tunnistamaton kappale. Jos sinulla on tarvetta johonkin näistä niin ilmoittele. Myyn pois edullisesti eniten kaipaavalle. :)VARATTU.

1 kommentti: