keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

3. kuvahaaste: Aarreponi

Kolmannen päivän kuvahaastepostauksessa pitäisi esitellä aarreponi.
Miten määritellä aarreponi, kun niitä on niin monta? Tähän sopisi tositeeveen kestolatteus: "voittajan valinta oli todella, todella vaikeaa, koska te kaikki olitte niin ylen hyviä...."

Pätevä keino valita isosta joukosta paras, on karsinta.
Ponikerääjän näkökulmasta ykköskastia ovat MOC/MIB nirvanat, kakkospaikalla kopsottavat nirvanat ja muut MOC/MIB-ponit. Sen jälkeen tulevat vapaana kirmailevat keräilyharvinaisuudet. Tällä jakoperusteella päädyin pakettiponeihin, sillä yhtään nirvanaa en omista. (Tavis-Italyja kun en laske niihin.) Laumasta kun pudotan G3:set, jää jäljelle viisi yksilöä. Ja niistä valitsen voittajaksi uusimman ja blogissani ennennäkemättömän Magic Message Cuddles:in, jonka ostin suolaiseen hintaan Kartanolta. Sen paketti on todella sileä ja hyväkuntoinen, lukuunottamatta mustalla tussilla tehtyä suttua. Cuddlesin värit ovat kuin suoraan lastenhuoneen tapetista. Hempeät ja rauhalliset.






1 kommentti:

  1. Wow, onpa hieno ostos :O Itse en kyllä ole mitenkään suurin MOC/MIB-ponien fani, mutta on niissä kieltämättä viehätyksensä! Tavallaan minusta on niin uskomaton ajatus, että jostain 30 vuoden takaa on säilynyt avaamattomia pakkauksia :D Cuddlesisi paketti näyttää muuten harvinaisen hyväkuntoiselta, ehkä joku tällainen hyväkuntoinen MOC olisi joskus kiva saada omaankin kokoelmaan.

    Takakortit ovat kuitenkin mielestäni ihan erityisen mukavia, sillä ne ovat usein kauniita ja hauskoja :3

    VastaaPoista