keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Poneja myyntiin

On ponikaapin kevätsiivouksen aika. Poneja on niin paljon, etten ryhdy myymään niitä yksitellen, joten muodostin niistä laumoja. Yksi lauma sisältää viisi ponia ja maksaa 20 e + postit: 5 ponia maxi-kirjeessä 2.lk 4,30e ja 10 ponia maxi-kirjeessä 2. lk 6,80e.
Tarkemmat kuntokyselyt tähän postaukseen, niin muutkin näkevät vastaukset, mutta tilaukset: mirkkupormestari (a) gmail. com Pidän lauman varattuna jonkin aikaa ja merkkaan sen myydyksi vasta kun rahat ovat tilillä. Sen jälkeen lähtee ponipaketti tulemaan.

Osan poneista olen avannut, pessyt ja vaihtanut metalliprikat muovisiin. Avaamattomia ovat: Bouquet, Dancing Butterflies, Sports Time, Shady, Princess Sunbeam, Braided Beauty, SS Shady, Tassels ja Milky Wayn lauman Lemon Drop.

Yksikään ei ole mint. Siksi tein kuntoluokituksen, ja yritin kuvata mahdollisimman tarkkaan kulumat ja muut virheet: 1=hyvä/ei pahoja virheitä, 2=ok/selviä virheitä, 3=kohtalainen/vaatii kunnostusta, 4=kehno/selkeää vikaa, 5=rujo/baittimainen



MYYTY: Shadyn lauma: Italy Peachy/3 harjakset karheat, symboleissa kulumaa. Lucky 2/pää erisävyinen kuin keho ja poskipunassa kulumaa. Princess Sunbeam 3/vatsan alapuolella kuulakynätekstiä, etuharja puuttuu, korvissa neulanjäljet, pintalikaa. Shady 2/harjakset karheat, pintalikaa, vasemmassa etukaviossa 1mmx2mm puremajälki. Bouquet 5/pinta on tummunut ja likainen, kyljissä tussijälkiä, kehossa ikälaikkuja. Häntämekanismi toimii ja silkkinen harja on upea vahvalla pinkillä raidalla.






MYYTY: Butterflyn lauma: Dancing Butterflies 1/vasemmassa silmässä pieni kuluma, harjakset ei-niin-silkkiset, tasapaino-ongelmaa, saattaa olla häntäruostetta. (voin avata ponin ja tarkistaa, mikäli ostaja sitä toivoo). Medley 1/symboleissa lievää kulumaa, harjakset ovat silkkiset. SS Shady 5/harjakset karheat, nukka kulunut, tämä poni kaipaa deflokkausta. Lemon Drop/1. Baby Rainfeather/1.





MYYTY: Milky Wayn lauma: Lemon Drop/2 etuharjasta leikattu 9 eka plugia, jouhet silkkiset, kehossa pintalikaa. Moonstone/3 keho pintalikainen, symboleissa kulumaa, kavion pohjissa haaleaa kuulakynää, häntä leikattu, harja on upea. Milky Way/2 kehossa kaksi hyvin haaleaa viirua, symboleissa lievää kulumaa, oikean takajalan pohjassa mustalla tussilla R-kirjain. SkyDancer/5 kehossa useita ruskeita pilkkuja, harjaksia leikattu, symbolit kuluneet, jalan pohjissa kuulakynää. Tassels/2 karheat ja leikellyt harjakset, maaleissa paikoitellen kulumia, sieraimissa kuulakynää.



MYYTY: Poseyn lauma: Sportstime/3 häntä karhea latvasta, sieraimissa ja toisen silmän alla kuulakynää, pintalikaa. Posey/2 silmissä pientä kulumaa, häntä epätasavärinen, harja upea. Cotton Candy/3 pinta kulunut, kavioissa tummentumaa pinnassa. Braided Beauty/2 kehossa pintalikaa/tummentumia, häntä karhea latvasta, mekanismi toimii, harjan pinkki on haalistunut, muuten upea ja täyspitkä. Jebber/2 harjakset haalistuneet valkoisiksi, hännässä karheutta, korvien ja kavioiden kärjissä tummentumaa.

2 kommenttia:

  1. Kuinka voin ostaa Milky Wayn ja Shadyn lauman?
    email elovena2@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Mä laitan sulle tilausohjeet spostiin.

    VastaaPoista