lauantai 31. joulukuuta 2011

Ja vielä hieman joulutunnelmaa


Ostin itselleni hyvissä ajoin joululahjaksi G3 Candy Canen MIB. Joulun kunniaksi sain luvan avata paketin! Oi! Se oli hieno hetki. Uutuuden sileä poni, joka tuoksuu samalle kuin uusi Barbie! Voi ihanuus.

Tässä kuva meidän poniyhdistyksen pikkujouluista. Kolmen naisen poneja oli yhteensä 133. Ja meno sen mukaista. Alla tilanne ponien joulumarkkinoista.


4 kommenttia:

  1. Candy Cane on kyllä ihana poni! :3 Poniyhdistyksen pikkujoulut kuulostavat aika hienoilta, kuva kyllä kruunaa kaiken! :D

    VastaaPoista
  2. Ne olivat hienot juhlat. Ponihuuma oli kattoakin korkeammalla. Meillä oli missikisat, jossa myös koirilla oli äänestysmahdollisuus. Finalistit seisoivat ringissä ja se poni, jota koirat koskettivat, oli voittaja. Voittaja oli sama kuin missikeisarina toimineen mieheni valinta: Sugarberry.

    VastaaPoista
  3. Aivan mieletön määrä poneja. :D Ihania ihania. :D

    VastaaPoista
  4. hei tuollahan näkyy neljä tutun näköstä ponia eli se pinkki vauvaponi joka katsoo ylöspäin jolla on kuviona lautasliina(en tiä sen nimee) ja sitten tuo vauvaponi jolla on tähdenlento kuviona ja yksi sarvi harjan väri lila ja kuvio hopeanväristä kimalletta ja tuo eteenpäin katsova rusettikuvioinen poni ja tuo hääponi jolla on pitkä harja ja jalat ja kuviona kaksi lintua ja kaksi sormusta ne on mulla mutten muista niiden nimiä ja mulla on myös princess sparkle

    VastaaPoista