keskiviikko 24. elokuuta 2011

Keltaiset söpöliinit ja Peachy-kaksoset

Music Time on julkaistu vuonna 1990 sarjassa International - School Time ponit. Tästä sarjasta minulla on ennestään Sports Time ja nyt myynnissä oleva Painting Time. Tämä kaverini tekemä kirppalöytö on mielestäni sarjan nätein. Maalaukset ovat kunnossa, harjaa on leikelty ja koiran syömä häntä kaipaa vaihtoa (tapaturma sattui kuvan oton jälkeen, nyt jäljellä on vain haivenia...) Harmi, sillä taitaa koko maailmasta olla Wisteria-karva loppu. Ei löydy Avikselta eikä Dollyhairilta! Jos jollain on myydä tätä karvaa, niin ostan iloiten!




Baby Lemon Drop, niin kaunis. Lilan ja keltaisen yhdistelmä puree. Tämän pikkuisen ostin Ebaysta kesällä. Se on niin lemppari, että otan sen välillä töihinkin mukaan nököttämään työpöydälle päivän ajaksi. 





Tässä kaksi Peachya. Vasen on Italy ja oikea Hong Kong.
Eroja: Hong Kong on vaaleampi, symbolit ovat selkeärajaisemmat, harjas on tummempi. Silmät ovat siistimmät. Italy on hieman pienempi. Löysin Hong Kongin kirpputorilta ja siltä puuttui etuharjasta muutama plugi, jotka korjasin. Molempien hännät kaipaisivat lisäkarvoja, mutta sävyero on liian räikeä uuteen karvaan, joten näillä mennään.

2 kommenttia:

  1. Hyviä kirpparilöytöjä olet tehnyt! Minäkin olen metsästänyt wisteriaa jo jonkin aikaa. Myös water nixie tuntuu olevan vähän kiven alla, kun sekin on ollut jo jonkin aikaa avikselta loppu.

    Ihana tuo baby Lemondrop! :)

    VastaaPoista
  2. Ehkä helpointa olisi koittaa vain metsästää oikean väristä häntää? Luulisi esimerkiksi joltain paratiisikartanolaiselta löytyvän oikeanvärinen häntä, koska Wisteria on mielestäni aika yleinen väri ja esimerkiksi Lemon Dropilla on sen väriset karvat :)

    Itsekin kaipailisin nimenomaan Wisteriaa, jotta saisin yhden ponin überrumasti leikatun harjan taas kuosiin :/

    VastaaPoista