sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kesäiset kustomit

Alkuperäinen Baby Explorer on ollut minulla jo pitkään. Ponikirppikseltä ostin sille karvarajoitteisen kaverin, jolle oli pakko rootata uudet jouhet. Mietinpä, että miksi tekisin toista punapäätä, kun voin tehdä vaihtoehtoisen kaksosen.

Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.



Baittilaatikossa pyöri pitkään karvaton ja muutenkin huonokuntoinen Seashell. Ensin ajatukseni oli tehdä siitä Ladybird, tuo kreikkalainen ponimaailman Graalin malja. En kuitenkaan onnistunut riittävän hyvin oikean sävyisen maalin kanssa, joten vaihdoin suunnitelmaa. Ponista tuli istuva Stripes. KLIK täällä Hasbron versio. 




2 kommenttia:

  1. Voi että, tuo Stripes-kustomi on ihana! <3 Lueskelin aiemmin blogisi pari kertaa läpi, mutta koska luulin blogin tyystin autioituneen, en jäänyt seurailemaan, aktivoituisiko se. Äsken sitten eksyin taas tänne ja yllätyin ja ilahduin kun näin uusia postauksia. Uutta odotellessa...;)

    ~ Frosty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiiii ja kiitos palautteesta. Kiva kuulla, että olen onnistunut ilahduttamaan. Tarkoitukseni on jatkaa bloggailua, sillä materiaalia on valtavasti. Uusia poneja ja kustomeita. t. BonCha

      Poista