sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Ponien nykyhinnoista

Olen harrastanut poneilua useamman vuoden ja seuraillut hintoja. Karkeasti sanoen n. viisi vuotta sitten hinnat olivat korkeammalla sekä Suomessa että eBayssa. Tällä hetkellä hinnat ovat matalammat. Syitä olen yrittänyt miettiä. Onko keräilijäporukka vaihtumassa ja osa keräilijöistä myy kokoelmiaan pois? Onko syynä heikentynyt taloustilanne ja sijoitukset halutaan vaihtaa käteiseen? Enpä tiedä, ehkä tämä on ohimenevä ilmiö. Keräilijällehän tämä tarkoittaa sitä, että nyt kannattaa ostaa! Jipii. Klikkaa kuvat isommiksi.



Tämä meni halvalla!!! Jos olisin ollut linjoilla juuri tuolloin, niin olisin kyllä napannut talteen. 


Ja entäs sitten tämä! Kyllä maksoi ennen vanhaan Italy Gusty enemmän. 


MUTTA
Meinasin iltakauroihini tukehtua kun tämän näin:


VIISTONNIA KUUSSATAA!!!  Jokin on pielessä.
En usko tähän. Onko kyseessä bugi? Joskus niin voi käydä. Vai ovatko myyjän kaverit tahallaan nostattaneet hintaa? Jostain syystä yksi ostajista oli korottanut useasti omaa hintaansa. Vai onko asialla olleet huomattavan varakkaat ponikeräilijät...? Kallein poni jonka olen nähnyt eBayssa myytävän oli neart mint Rapunzel, jolle tuli hintaa lähelle tuhat euroa. Mutta tämä. Mielestäni ei voi olla totta, vai onko sinulla eriävä mielipide?

Ja sitten tämä:


Meinasin jo ostaa pois, kunnes näin lisäkuvan, mikä selitti alhaisen hinnan:


Voi ÄÄÄÄÄÄKS!!! Kyllähän tuon saattaisi saada haalistettua, MUTTA ihan äkkiä en lähtisi kreikkalaisen kanssa poistotoimenpiteitä harjoittelemaan. 
Kauppa sulkeutui juuri ja loppuhinnaksi tuli 60 euroa. 


Lopputulemana siis, että mun sijoitusvinkki tälle kaudelle on: OSTAKAA NIITÄ PONEJAAAA. :D
Jos ei muuten, niin itselle joululahjaksi! Joooooooo.


2 kommenttia:

  1. Mäkin seurasin loppuun asti ton Perulaisen Bowtie/Windyn auctionin :D Tiedossa oli että hinta tulee nousemaan taivaisiin, mutta oli hauska nähdä minne asti. Kyseessä siis kuitenkin on ainakin tähän mennessä one of a kind-pouni, ja veikkaan että toista tuskin koskaan tuleekaan mistään ilmestymään. Tiedän kenen kokoelmaan tuo sattui menemään, ja hää on juuri sellainen henkilö joka haalii itselleen kaikki mahdolliset OOAKt jos vaan mahdollista. En halua edes veikata mitä hänen kokoelmansa mahtaisi olla arvoltaan :D
    On kyllä Baby Ribbon mennyt kans halvalla. Pitäisi varmaan pistäytyä useammin ebayta selaamassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos infosta, en olisi ikinä uskonut, että hinta voisi olla totta. Tiedätkö, että onko ponsku prototyyppi vai tehdasvirhe, kun yhdistelmä on näin erikoinen?

    VastaaPoista