lauantai 4. toukokuuta 2013

Daddy Apple Delight ja muuta pientä ihkua

Aikaisemmin esittelemäni Baby Sister Apple Delight ei ole enää orpo varsa, vaan YH-isän rakas tytär. Tämä huippukuntoinen orhi löysi tiensä laumaani eBayn kautta Britanniasta. Daddy Apple Delight:issa ei ole muuta vikaa kuin leikelty harja. Muuten kunto on erinomainen. Keltaiset harjakset ovat niin kauniit ja sopivat kevääseen! Ja jos joskus kohdalle osuu äippä ja veli, niin toki kasvatan perhettä.



Tämä daddy-pose on huomattavasti ryhdikkäämpi, kuin esim. Texillä.



Jiipee toi näytille muovisen G1 ponirasian, jonka oli saanut ystävältään. (Tuo sininen) Kannessa hempeilee Peachy. G3 agnostikkona tunnettu Jiipee lahjoitti metallisen G3 matkalaukkunsa minulle.
Kiitos Jiipee, se on ihastuttava!



Scrub-a-Dub-Tub -setti sai täydennystä, kun ostin eBaysta saippuakotelon. Enää minulta puuttuu sininen, tähden muotoinen pesusieni. Se onkin setin vaikein pala hankkia. Ehkä siksi koska se haalistuu (rumistuu) vanhetessaan ja menee herkästi rikki, joten on helpoiten päätynyt roskikseen.




Haalistunut sininen pesusieni. Söpö!  Kuva lainattu: My Little Wikistä

ps. Lähiaikoina on tulossa neljä laumaa poneja myyntiin. Muista siis tarkkailla blogiani! Jos tulee paljon varauksia saman päivän aikana, ovat kirjautuneet lukijat etuosto-oikeutettuja. Muuten mennään nopeusjärjestyksessä.  Klip, klop, poni on pop!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti