sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Oma Peilipalloponi

Ponikorjaamon Eekoo teki viime syksynä myös tällaisen. Nyt kun käsiini sattui kulahtanut ja rikkinäinen Majesty sopivasti pohjaksi, tein itsellenikin oman sisustusponin.
Tämän tekeminen on yllättävän terapeuttista! Maalasin sen ensin hopealla ja sitten aloitin palojen liimaamisen turvasta. MInulla oli neljää eri kokoa paloja, mikä helpotti työtä ja auttoi sovittamaan peilit tasaisemmin paikoilleen. Liimana käytin Erikeeperiä. Tuli hyvä olo aina kun sovitti palan paikalleen ja se istahti siihen mukavasti. Näitä voisi tehtailla enemmänkin.




ps. Lisäsin tuohon viereen listan blogeista, joista tykkään. Jos sinulla on oma aktiivinen poniblogi, niin ilmoittaudu.

4 kommenttia:

  1. Peilipalloponi on upea! :D Tuollaisessa on varmasti melkoinen työ, itsellä tuskin hermot kestäisi vaikka houkuttaisi joskus tuollaista koettaa tehdä.

    Huomasin ettei Paratiisimökki ole linkkilistalla, sen saa linkata jos huvittaa. :) Yritän olla aktiivinen vaikka aina jutut eivät välttämättä olekaan poniaiheisia. Meiltä onkin jo linkki tänne.
    http://paratiisimokki.kurnau.net/

    VastaaPoista
  2. Kiitän! Kaikki jotka tuon näkevät, tykkäävät siitä, vaikka muista kustomeistani eivät välittäisikään. 6 v siskonpoika kävi meillä eilen ja ihastui poniin niin paljon, että esitti pyörtymistä kun näki tämän.

    Ei tuossa kovin iso työ ole, verrattuna esim. roottaukseen.

    Paratiisimökki lisätty! Hyvä huomio. :)

    VastaaPoista
  3. Tuo peilipalloponi on kyllä todella kaunis! (: Minunkin blogini saa laittaa linkkilistalle, jos haluat: http://marbellanmylittleponyt.blogspot.fi/
    Yritän kirjoittaa siihen aktiivisesti. (:

    VastaaPoista
  4. Kiitän.

    Lisäsin blogisi listalleni.

    VastaaPoista