perjantai 15. maaliskuuta 2013

Uusia kolmosia ja G3 kirja



Olen ihastunut valkoisiin G3 poneihin. Ihmettelin syytä. Vertailin niitä värillisiin ja syy selvisi. Valkoisissa geekolmosissa on G1mäisempi pinta kuin useimmissa värillisissä, jotka hohkaavat epäluonnollisesti. Valkoiset ovat mattaisia. Myös harjasten värit erottuvat paremmin ja ponit ovat kokonaisuutena raikkaita.


Sunny Daze ja Bowtie

Waterfire tekee poikkeuksen, se on mattapintainen. Oranssin ja sinisen yhdistelmä on juurikin sopivan voimakas.



Ja sitten tilasin myös opuksen: The My Little Pony G3 Collector´s Inventory osa 1. Tämän saatuani vasta sain tietää, että myös osa 2 on tehty. Hjarmitti hieman, olisi tullut edukkaammaksi tilata molemmat samalla iskulla.

Kuvien laatu oli harmittavan alhainen. Kuvat ovat tummia ja käsittelemättömiä. Summer Hayes oli nähnyt paljon enemmän vaivaa G1 Collector´s Inventoryn kanssa, jossa oli myös ponien hinnat mainittu.

Mutta on sitä silti mukava selailla. Ylhäällä olevilla hipsukoilla olen merkannut omistamani ponit ja sivulla olevat osoittavat wantsit.


Ja toinen värillinen poikkeus hyllyssäni. Nokun tälläkin on niin ihanan vahvat värit!

Scootaloo 2, kirppislöytö


Geekolmosissa mua sekoittaa pahan kerran niiden nimeämistaktiikka. Ei pitäisi tehdä samalla nimellä niin montaa eri posea ja varianttia, vanhanliiton geeykköstelijä häkeltyy. Toisaalta on kyllä hauskaa, että jos tykkää jostakin ponista on siitä G1:stä helpompi (ja edullisempi) saada variantteja.
Alunperin vannotin itseäni pysymään erossa kolmosista, mutta sitten vain tapahtui jotakin ja kauneuskäsitykseni pyöristyi. Ja kyllä ponisti saa vaihtaa mielipidettään.


2 kommenttia:

  1. Tietääkö kukaan mitä geekolmosien jalkapohjissa olevat numerot tarkoittavat?

    VastaaPoista
  2. Jiipee! Eipäs kehnoilla siellä.

    VastaaPoista