sunnuntai 26. elokuuta 2012

Löytöjä

Poniagenttitäti oli ahkeroinut. Pompin kuin iloinen pikkuponi tästä löydöstä:


Olin juuri harmitellut edellisen Ringlet-ponini huonoa kuntoa. Siinä oli neonspotteja ja karvat kehnot. Kesäkyläilyllä tätskä ojensi minulle tämän ihanuuden.Juhhei ja iiiiihahaaa! Near mint-kuntoinen upgreidaus. Karvojen pinkit raidatkin ovat tallella. Pieni pintaputsaus riitti. Onnellisuus!



Lisäksi laumaani liittyi nämä söpökkäät: Piña Colada, hyväkarvainen Bride ja Sun Glider. Kenelläkään ei ollut mittavia vahinkoja. Sun Gliderin harja on sileä ja täyspitkä. Pitäisi ottaa parempi foto pesulakäynnin jälkeen.
En ole ennen nähnyt  Piña Coladaa livenä. Se on niiiiiiiiiiiiiiiiiin neonvärinen, että miltei silmät särkyy. Rohkea veto värjätä muutoin niin pastelliset ponit tällaisella shokkivärityksellä.



Myös äidin kanssa kirppiksellä käynti tuotti tulosta. Muodostimme tehokkaan ponipartion. Minä tutkailin omaa käytävää ja äiti omaansa. Ja sitten hän huikkasi: "tuus kattoo! hasbro! täällä!" Nelistin etukenossa aarteen luokse ja siellä nökötti Nurse Loveheart laineikkailla karvoituksilla varustettuna. Harjakset silkkiset ja täyspitkät, maalaukset kunnossa. Harmiksi tosin päähine puuttuu ja symboli on päästänyt piilossa olevat kuvat pintaan. Mutta tämä on todella suloinen poni. Turkoosin ja vispipuuron värit sopivat nätisti yhteen.

On muuten hauska yhteensattuma, että nurset on mainittu lähiaikoina kahdessa muussakin blogissa: Ponihoitsu odottelee postissa omaa Loveheartia ja Ponilaatikossa on juuri kustomoitu uusi upea hoitsu.

Samaiselta kirppikseltä löysin Wondermint-ponskun. Hieman uumoilin, että otanko vai jätänkö, mutta onneksi otin. Siinä on niin raikkaat värit ja sekin on hyvässä kunnossa. Geekolmosissa tykkään kun harjoja on raidoiteltu niin onnistuneesti, mutta symbolin yksipuolisuutta en ihan tajua. Ponia ei oikein voi pitää esillä muutakuin tällä yhdellä kyljellä.
Miksi muuten kolmosilla on magneetti kavion pohjassa? Onko sillä jotain merkitystä leikkien/oheistavaroiden kannalta? Kun tuskin niitä on jääkaapin oveenkaan tarkoitettu...

7 kommenttia:

  1. Oi onnekas löysit loveheartin! :) Itselle tuli se joku aika sitten postissa ja aivan ihana yksilö <3 Oikein lapsuuden muistot tulee valloilleen, koska oli rakkain lapsuuden ponini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin onnekas, tuo kun ei ole ihan tavallisin kirppislöytö.

      Poista
  2. Tässä magneeteista:
    "Every G3 pony has at least one magnetic hoof, which interacts with the playset by opening doors and drawers or causing music to play. There is a small heart symbol on the foot where the magnet is found... Places on the playsets where a pony can use her magnetic hoof are also indicated by heart symbols."

    Ringletin väritys on ihana.

    -katti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah-aaaaaa. Kiitos valistuksesta. Jotain tuon kaltaista uumoilinkin.


      Ringlet on ilmetty kasarin kasvatti, värit on niin sitä itseään. Lisäksi symbolien laitto kylkiin on erinomainen idea.

      Poista
  3. Ihania löytöjä! Teidän kirpparikierros kuulostaa kyllä just siltä, että hauskaa oli ollut :)

    Ite en ole nähnyt Piña Coladaa livenä, mutta neonvärisyys on varmaan samaa luokkaa kuin Rockin' Beat -sarjan poneilla :D Se oli se ysikytluvun alun muoti semmoista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. On niin hellyyttävää, miten lähipiiri on aktivoitunut mun poneilusta.

      Rantaponit ja rokkarit ovat todellakin samaa maata. Niitä pitää tutkailla aurinkolasit silmillä, ettei pupillit kärvenny.

      Poista
  4. Voi kun ihana ringlet. Eräs top 5 suosikkiponeistani eikä minulla edes ole sitä vielä :)

    VastaaPoista