sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Poneille amme


Oi. Oi. Ja OI, tätä iloa. Olen haaveillut ponikylpylän perustamisesta puolisen vuotta ja tutkaillut ammeen hankintamahdollisuuksia eBayssa. Viime syksynä koko laitos kaikkine tavaroineen oli myynnissä MIB:inä hintaan 50 $ Buy it now:ssa. Lykkäsin ja lykkäsin hankintaa, kunnes sitä ei enää siellä ollut. Niinpä. Seuraavan kerran onni liippasi läheltä, kun vastaava paketti tuli uudelleen tarjolle. Meitä oli vain kaksi kiinnostunutta, mutta koska huuto umpeutui klo 5 aamulla, en ollut päivystämässä vieressä. Siispä hävisin huudon. :( Voittohinta oli nolon pieni, vain 25 $. Ettäkö otti ponistia päähän.

Kunnes sitten koitti se suloinen päivä, kun Paratiisikartanolta sain lunastettua omakseni erittäin hyväkuntoisen Scrub-a-Dub Tub:in !!! Sälät ovat kadonneet matkan varrelle, joten nyt on projektina haalia tarvikkeet kasaan. Niitä on: valkoinen saippua, keltainen suihkumyssy, valkoinen ankka, sininen tähden muotoinen pesusieni, vaaleanpunainen saippuateline ja vaaleanpunainen pyyhe. eBaysta onnistuin ostamaan jo myssyn, pyyhkeen ja saippua.
Lisäksi paketissa tulee kehtoon kuuluvia osasia. Olen niiiiiiiin iloinen.
Vain toinen poni-ihminen voi ymmärtää kuinka onnelliseksi sitä itsensä saa tällaisilla pikku asioilla.




Ammeen ensimmäinen koekäyttäjä oli Seashell. Istuva poni on kuin muotoiltu juuri tätä käyttöä varten. MLP Collectors inventory tietää kertoa, että ensin ammetta myytiin ilman ponia. Tämän jälkeen siitä tehtiin Gift Pack-versio, jossa ponit vaihtelivat. Paketissa saattoi olla jokin Sparkle Pony, Sunnybunch, Flower Bouquet tai Spring Song. Mielestäni erikoisia valintoja ammepakettiin. Bubbles tai Seashell olisivat olleet luontevimmat posensa takia.


Nyt on poni puhdas!


Ps. Jos sinulla on myynnissä ankka, saippuateline ja/tai pesusieni, niin ilmoittele! Kartanolla olen Ponimaster, joten sitäkin kautta voit ottaa yhteyttä.

4 kommenttia:

  1. Oi olen niin iloinen puolestasi, kun onnistuit saamaan kauan kaivatun setin! Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta :)

    Pakko kyllä myöntää, että Seashell näyttää tosi tyytyväiseltä oloonsa tuossa ammeessa :'D Jos haluat lavastaa ammeeseen vielä vähän kylpyvaahtoa, voin suositella kuplamuovia! Ainakin mun nukkekodin ammeessa kuplamuovi näyttää ihan hauskalta vaahdolta.

    VastaaPoista
  2. Sen teen! Odotan ensin, että pyyhe ja suihkumyssy saapuvat. X)

    VastaaPoista
  3. Ääk, vähän ihania kuvia! :D Seashell sopii kyllä tosi hyvin tuonne ammeeseen istumaan. :3

    VastaaPoista
  4. ^^ Mukavaa että sait toivomasi ammeen. Tuo suihkuverho on kiva. :D

    VastaaPoista