perjantai 6. tammikuuta 2012

Vielä vuoden viimeisenä päivänä...


...voi ponistia onnistaa. La 31.12. lähdimme viemään pussillista tavaraa lähellämme sijaitsevalle hyväntekeväisyyskirppikselle. Siellä suuntasin automaattiohjauksella leluosastolle. Karaistunut katseeni haravoi leluhyllyjä läpi ja seisahtui lattian rajassa sijaitsevalle laatikolle, jossa näkyi kavio jos toinenkin.
Feikki, feikki, yök, feikki, Lanardi, feikki, apua, Lanard...ja lupaavan muotoinen kylki paistaa edessäni...keltaista...RINGLET! Oiiiii! Iiiiik ja heti perään violetti Nice 'n Spicy.
Olin onnellinen!
Kasa on melko korkea, joten louhinta jatkuu ja tulos: Baby Nightsong! OMG. Baby NS! Tätä olenkin halunnut.
Feikki, feikki, pallo, minilanard...ja BUM: Sugar Apple!!! Ojjjjjj!!!
Miten voi olla tällainen tuuri! Yhdellä kertaa neljä ei-niin-yleistä-kirppisponia. Eikä minulle ole ennestään YHTÄÄN näistä. Oioioi. Oli vaikeaa olla kiljumatta innosta kun pyyhälsin kassan kautta ulos hihkumaan.
Toverit olivat törkyisiä, joten taikasieni heilumaan.



Maalien korjausta, tahrojen poistoa ja kampauksen laitto. Täyspitkä harja on niin säkkärä, että päädyin laittamaan sen toistaiseksi lettikampaukselle.


Harjakset täyspitkät ja ok-kuntoiset, silmämaalin korjaus ja peruspesu.

Tämä otus oli huonoimmassa kunnossa. Valkoinen on pinttynyt, harjakset harventuneet, joten Patapata-hoidon lisäksi roottasin keskelle kolmanneksi harjasriviksi Pussycatia. Se tukee hataria alkuperäiskarvoja ja tuo tinselit hyvin esiin. Lisäsin myös häntään silkkisempää valkoista karvaa, niin täyttää poni terveemmältä.


Sugar Apple oli parhaassa kunnossa. Harjakset kiharaksi, eikä paljoa muuta tarvittukaan. Korvia ja leukaa on hieman järsitty, muttei se menoa haittaa. Lisäksi poni tuoksuu vieläkin suloiselle kaneliomenalle. B)




5 kommenttia:

  1. Onnentoivotukset! Voi vitsit, että teitä toisia aina lykästää! :D Hienoja löytöjä! Tuota Baby Nightsongin pinttymää voisi koittaa hoitaa varmaankin valkoiselle pyykille tarkoitetulla pesuaineella, ehkä? Minä olen monia omia valkoisia pinttyneitä poneja niin hoitanut, mutta tuolla Nightsongillahan on toki hieman erilainen pinnoite kuin tavallisilla poneilla, että en tiedä miten turvallista olisi lähteä sitä koittamaan. :o

    VastaaPoista
  2. Totta tosiaan, tuota pesuainetta en kokeillutkaan. Ponin materiaali on kova ja kiiltävä, joten sitä on eri käsitellä kuin muita babyja. Klooriakin ajattelin testata, etenkin kun värjäymä on pahimmillaan etuosassa. Ei tarvitse riskeerata symboleita.

    VastaaPoista
  3. Ihania poneja! Kumpa itsekkin joskus löytäisi :(

    VastaaPoista
  4. Baby Nightsong. O__O järkyttävä tuuri. :D Nyt mäkin haluan ton Sugar Applen ja nightsongin. x) Oli niin hauska lukea tota: feikki, feikki.. Monesti olen kirpparilla hyökännyt jonkin pussin perään missä näkyy ponin jalat ja sieltä onkin sitten ilmestynyt joku feikki. Mutta aika tuuria on löytää noin monta yhtä aikaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ringletistä olen hävyttömän kateellinen :( Mun unelmaponi, ei ole ollut tuuria sen löytämisessä, tarttis vissiin tsekkailla huutonettia hiukan useammin :)

      Poista