lauantai 26. helmikuuta 2011

Ja seuraava setti

Myös nämä ponit löysin samaiselta kirppikseltä.
Pony Bride: harjakset niin kauheata hamppua, ettei niille ollut enää mitään tehtävissä. Poni oli harmaan pinttynyt ja siellä täällä oli lyijykynän jälkiä.
Lemon Drop oli pahimmassa kunnossa. Se oli sisältä aivan ruostemöhjässä, joka ei irronnut harjaksista keittämällä, ei hinkkaamalla, ei millään. Sääli, sillä karvat olivat muuten suht ok kunnossa. Ne oli pakko vaihtaa, ettei ajanmyötä ruosteet tuhri ponia lisää.
Baby Snookums oli "koristeltu" kuulakärkikynällä sekä lyijärillä. Taikasienikäsittelyn kanssa ne onneksi lähtivät. Harjakset menivät vaihtoon, koska ne olivat aivan haaleat ja kahnaiset.



Ensin kuumavesikylpyyn, että päät lähtevät paremmin irti.

Lemon Drop suorastaan kiehuu ilosta kun siivotaan ruosteet pois.

Tässä kuivatellaan

Kalju Pony Bride

Valmis!
Ponit uusilla harjaksillaan, jotka ovat pidemmät kuin alunperin. En ole raaskinut lyhentää niitä.

3 kommenttia:

  1. Noi pesu- ja kuivatuskuvat on vaan niiin parhaita!!! ;DD Ja voih tuota syöpäpotilaalta näyttävää Pony Bridea. Kuva valmiista Lemon Dropista on kaunis!

    VastaaPoista
  2. Kalju poni on kolkon kaunis.

    En tykännyt tuosta Snookumsista ensin koska se näytti niin hailakalta, mutta uusien karvojen myötä ilme piristyi kummasti.

    Mulla on kaks Lemon Dropia (tämä Hong Kong + China) ja ne on melko söpösiä yhdessä. Ensin ajattelin, et voisin luopua Chinasta, mut ei kaksosia voi erottaa!

    VastaaPoista